Skip to content
Auberge des Tilleuls
Auberge des Tilleuls
Auberge des Tilleuls
Auberge des Tilleuls
Auberge des Tilleuls
Auberge des Tilleuls

Auberge des Tilleuls

Welcome to our home

Charles-Edouard took over the village inn in 2009 to make it a place to live, meet people and promote local produce. He organizes themed evenings all year round.
In keeping with the seasons and his meetings with producers, he offers a menu showcasing Picardy?s terroir. This happy owner has even created his own beer: Merv'Heilles!

Speciality(ies): Homemade terrines, Picardy snails, homemade foie gras, Picardy ficelle, simmered dishes

Little plus: Charles-Edouard is a member of the Confrérie des Sabreurs de Champagne!

Type of kitchen

  • Bistro / wine bar
  • Traditional cuisine

Furniture

  • Terrace
  • Traditional games
  • Wifi Access

Services

  • Caterer

Descriptif affaires

  • Descriptif affaires : Charles-Édouard vous fait découvrir sa passion pour son terroir, il met en valeur les produits de sa région et travaille avec des producteurs locaux. Ce dernier, offre une cuisine authentique, traditionnelle et conviviale, faite maison et majoritairement confectionnée avec produits frais et de saison.

Brands

  • Qualité Tourisme
  • Bistrot de Pays
  • Tables et Auberges de France

Opening periods

  • Monday
    Tuesday
    Wednesday 12:00 - 15:00 — 19:00 - 21:00
    Thursday 12:00 - 15:00 — 19:00 - 21:00
    Friday 12:00 - 15:00 — 19:00 - 21:00
    Saturday 12:00 - 15:00 — 19:00 - 21:00
    Sunday 12:00 - 15:00 — 19:00 - 21:00
Back to the top of the page